2de handsbeurs

Op onze 2de handsbeurs kunnen gezinnen kindgerichte goederen die in goede staat zijn verkopen. Jonge gezinnen helpen we zo om tegen een zacht prijsje een uitzet samen te stellen. in deze financieel moeilijke tijden bieden we jonge (groot)ouders de mogelijkheid om vele euro's te besparen.

Locatie

Balen 2490 Boudewijnlaan 15 refter van Campus Balen, Go scholen van de Vlaamse Gemeenschap (het vroegere Klepperke genaamd)

De beurs is gratis te bezoeken. De toppers zijn baby-en kinderkleding (zomerkleding) tot 16 jaar, babymateriaal, speelgoed, boeken en dvd's. Maar ook kinderfietsen en meubilair voor kinderkamers doen het goed. Materiaal dat je wil verkopen (1 lijst= 20 stuks), kan je op zaterdag 11 maart binnenbrengen in de refter van Campus Balen, Go scholen van de Vlaamse Gemeenschap (het vroegere Klepperke genaamd) van 9.30u tot 12u en van 14u tot 16u. Op donderdag 02/03 en woensdag 08/03 kan je inschrijvingslijsten afhalen in De Kruierie (gebouw achter de bib), om thuis al op voorhand in te schrijven. Meerdere lijsten kunnen afgehaald worden.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis
Inschrijven

Inschrijven: donderdag 02/03 en woensdag 08/03 van 20 tot 21u in De Kruierie (gebouw achter de bib) en ter plaatse op zaterdag 11/3 in de refter van Campus Balen, Go scholen van de Vlaamse Gemeenschap (het vroegere Klepperke genaamd), Boudewijnlaan 15 te Balen alsook binnenbrengen materiaal.
Prijzen: - Leden Gezinsbond Balen 1st lijst gratis, volgende lijst € 5.
- Leden Gezinsbond buiten Balen: 1st lijst € 2 volgende lijst € 5
- Niet leden: € 7 voor alle lijsten

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Meer activiteiten

Za Okt 07
Locatie

Herenthout 2270 Vonckstraat 17 GOC Ter Voncke

Za nov 04
Locatie

Herentals 2200 Grote Markt Cultuurcentrum 't Schaliken

Zo Okt 15
Locatie

Rijkevorsel 2310 Kerkdreef De Kuiperij